Cantharel Toast

CANTHAREL TOAST

4 Ingrediënten | 20 Minuten

Er is iets magisch met cantharellen. Deze cantharel toastjes zijn ontzettend simpel, met veel cantharellen en een beetje boter en room. De truc is om de boter en room te binden tot ze een roomsaus vormen rond de cantharellen. Terwijl de roomsaus kookt, trekken de cantharellen hun heerlijke fruitige aroma recht in de room.

Ingrediënten

Ingredients for King Oyster Mushroom Cioppino:


  • 1/4 lb cantharellen, (ongeveer 1,5 tot 2 kopjes hele cantharellen)
  • 2 tl boter


  • 60ml  zware room
  • zout naar smaak


PREPARATIE

STAP EEN: Begin met het bakken van de verse cantharellen in een beetje boter gedurende ongeveer 5 minuten. De paddenstoelen zullen een beetje verwelken, maar ze zullen nog steeds hun vorm behouden als ze hun smaken beginnen vrij te geven. Voeg zware room toe en roer het mengsel met een rubberen spatel om de cantharellen gelijkmatig te coaten.


STAP TWEE: Draai het vuur laag en kook de cantharellen langzaam in room. Het is belangrijk om ze langzaam te koken, zodat de room dikker wordt, maar niet schift. Draai de kachel helemaal naar laag en wees geduldig. Laat het mengsel ongeveer 10 minuten zachtjes sudderen, tot de room dikker wordt. Zout naar smaak en garneer met je favoriete knapperige brood.

Alle Recepten

FOTO'S

Share by: