Ravioli Di Portobello

Ravioli Di Portobello

16 Ingrediënten | 55 Minuten

We hebben dit recept online gevonden. Deze saus is overal lekker op, ook op een leren laars, of tennisschoen als je vegetariër bent! Geniet ervan! Dit recept duurt ongeveer een uur om te maken.

AuteurMichele B

Ingrediënten

Ingredients for King Oyster Mushroom Cioppino:


  • 454 gram portabello champignons (fijngesneden)
  • 1 kleine ui (in blokjes gesneden)
  • 57 gram boter
  • 1 scheutje zout (& peper)
  • 188 gram bloem
  • 2 middelgrote eieren
  • 59 ml koud water
  • 1 1/2 theelepel zout

  • 2 theelepels bakpoeder
  • 473 ml melk
  • 57 gram boter
  • 31 gram bloem
  • 227 gram gerookte gouda kaas
  • 3 zongedroogde tomaten (gehakt)
  • gehakte groene ui
  • in blokjes gesneden tomaat

PREPARATION

Vulling:


Smelt boter in een pan op matig vuur. Fruit de ui tot hij zacht is. Voeg champignons toe en bak ze twee minuten. Verminder het vuur en laat 5 minuten sudderen of tot het vocht verdampt is en de champignons volledig gaar zijn. Zet opzij.

Ravioli deeg:


Meng droge ingrediënten en eieren in een kom. Voeg al roerend beetje bij beetje water toe tot een zacht deeg ontstaat. Het deeg moet zacht zijn, maar niet plakkerig.

Rol het op een met bloem bestoven oppervlak uit tot een halve centimeter dikte. Als het deeg plakkerig is, bestrooi het dan met bloem.

Snijd met een koekjessnijder of klein glas cirkels van 3 inch uit het deeg.

Leg een lepel van het champignon-ui mengsel in het midden van de cirkel en dek af met een andere cirkel deeg.

Plooi de randen met een vork, zodat de ravioli helemaal dicht is. Bevochtig indien nodig de rand van de onderste cirkel met koud water voordat u de bovenste cirkel over de vulling plooit.

Laat de ravioli, een paar tegelijk, in het kokende water vallen en zorg ervoor dat ze elkaar niet raken in de ketel. Wanneer de ravioli naar boven drijven, één minuut koken en dan met een schuimspaan eruit halen.

Houd ze warm in een afgedekte schaal. Besprenkelen met een beetje boter of olie voorkomt dat ze aan elkaar plakken.

Zongedroogde Tomatensaus:


Smelt de boter in een steelpan. Roer de bloem erdoor tot een dikke pasta. Voeg onder voortdurend roeren koude melk toe om klontvorming te voorkomen. Kook tot de saus dikker wordt.

Voeg gesneden gerookte Goudse kaas en de gehakte zongedroogde tomaten toe. Verwarm tot de kaas volledig gesmolten is.

Serveren:


Schik de ravioli op een bord met een lichte inkeping. Giet de saus van zongedroogde tomaten over de ravioli zodat de ravioli in een bedje van saus rusten. Strooi er gehakte groene ui en tomatenblokjes overheen.



Recept hier gevonden: Olive Garden Ravioli Di Portobello



Full recipe HERE:

Alle Recepten

FOTO'S

Share by: