24 Ingrediënten | 180 Minuten
Rijke, aromatische geroosterde kippenbouillon op smaak gebracht met miso en soja met noedels, kip en shimeji-paddenstoelen zorgt voor de perfecte kip ramen.
Auteur: Simply Delicious
STAP EEN: Bereid de champignons voor. Om de bouillon te maken combineert u alle bouillon-ingrediënten in een grote pan en laat u deze 2-3 uur sudderen tot de bouillon goudbruin en diep in kipsmaak is.
STAP TWEE: Kook de champignons. Verwijder 1 liter van de bouillon en doe in een pot met de rest van de bouillon-ingrediënten. (Vries de rest van de bouillon in voor soepen/stamppotten.) Verwarm de bouillon zachtjes en laat 15 minuten zachtjes sudderen. Wanneer u klaar bent om te serveren, doet u de noedels, kip, pepers en koriander in kommen en overgiet u ze met de bouillon.
STAP DRIE: onmiddellijk opdienen
Full recipe HERE:
Welcome to the GMF Family!
Oeps, er ging iets mis. Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw.
Welcome to the GMF Family!
Oeps, er ging iets mis. Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw.
All Rights Reserved | Green Mushroom Farm B.V.